ОВЕН Седмичен хороскоп за зодия Овен, 20-26 декември, 2021: За Овена

...
 
 
ОВЕН
Седмичен хороскоп за зодия Овен, 20-26 декември, 2021: За Овена
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 20-26 ДЕКЕМВРИ 2021

 

 

ОВЕН

Седмичен хороскоп за зодия Овен, 20-26 декември, 2021: За Овена тази седмица ще бъде изпълнена с наслада и естетика. Не търсете уловката. Трябва да вярвате в шанса и да се опитате да извлечете максимума от този интервал.

Случаите, свързани с решаването на неотложни въпроси, ще бъдат сполучливи. Звездите се поучават да преминат в нахлуване във всички области на живота. Бездействието за вас, скъпи Овни, е сходно на загуба на позиции.

Може да има епизод в края на седмицата, когато някой се пробва да разклати вродената убеденост на вашия знак. Останете себе си, повече неотстъпчивост в дейностите и думите.

 

ТЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Телец, 20-26 декември, 2021: Астрологичната конюнктура на тази седмица ще извърши живота на Телеца с приятни събития. Телецът през този интервал ще може да откри нетривиално решение на остарял проблем.

Можете да се надявате на забавно запознанство в обществените мрежи, на нараснало внимание от хора, които ви интересуват.

Семейният Телец може да забележи известно напрежение в общуването с членовете на семейството. Опитайте се да намерите и премахнете или неутрализирате аргументите.

 

БЛИЗНАЦИ

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци, 20-26 декември, 2021: Седмицата ще бъде приятна и спокойна за Близнаците. Хороскопът предлага да насочите свободното си време към унищожаване на намек в персоналните каузи. Няма проблеми, които вие, скъпи Близнаци, не бихте могли да разрешите във ваша изгода. Повече такт в общуването и ще извършите всяко предпочитание.

В средата на седмицата може да се появи незаинтересованост и мързел. Не е нужно постоянно да сте деен човек. Сега можете, да си позволите, да се превърнете в пухкави котенца. След като сте задоволително отпуснати, може да се появяват забавни хрумвания, които би трябвало да бъдат уловени.

 

РАК

Седмичен хороскоп за зодия Рак, 20-26 декември, 2021: Раците могат самоуверено да вършат нововъведения тази седмица. Можете да опитате нещо ново, да овладеете ново занимание, да експериментирате или да се отървете от ненужни неща.

Във финансовите въпроси, благи Раци, хороскопът предлага да бъдете деликатни. Освен, в случай че не е безусловно належащо, отложете огромни покупки за идната седмица.

През втората половина на седмицата отзивчивите умения на Рака ще се усилят. Ще можете да наложите своята позиция даже на разпален спор. Настроението ще бъде приповдигнато, а енергийният капацитет ще бъде висок. Почивните дни са чудесни за физическа интензивност и отричане от нездравословен табиет.

 

ЛЪВ

Седмичен хороскоп за зодия Лъв, 20-26 декември, 2021: В началото на седмицата може да наподобява, че към този момент не представлявате интерес за другите хора. Може би това е по този начин, само че не трябва да се притеснявате. След известно време още веднъж ще си възвърнете известността. Хороскопът демонстрира, че през този интервал Лъвът може да получи отговор на значим въпрос.

През втората половина на седмицата персоналният живот ще излезе отпред. Ситуацията в фамилията може да стане леко напрегната, което въобще не е причина за паника. Повече успокоение и внимание към колегата ще ви оказват помощ да предотвратите недоразумения. През уикенда ще бъде потребно да започнете нещо, което сте отлагали дълго време.

 

ДЕВА

Седмичен хороскоп за зодия Дева, 20-26 декември, 2021: Тази седмица Девите надали ще съумеят да избегнат ласкателствата. Търсете изгоди във всичко, което чувате. Също по този начин се пробвайте да разберете същинските планове на другия човек.

По-често, благи Деви, подхождайте ексцентрично към решаването на проблемите, пред които сте изправени. Това ще бъде дейно, даже по въпросите, които знаете от А до Я. По-малко рутина – повече полет на въображението.

В края на седмицата представителите на вашата зодия видимо ще усилят персоналния си сексапил, което ще помогне в общуването с хора от противоположния пол.

 

ВЕЗНИ

Седмичен хороскоп за зодия Везни, 20-26 декември, 2021: Енергията на представителите на зодия Везни тази седмица ще е повече от задоволителна, само че има риск да я изпратите в неверна посока. Консултирайте се по-често с тези, които знаят доста за живота.

Успехът обича тези, които не са привикнали да крещят високо за себе си. Ще бъде потребно в края на тази седмица да сведете до най-малко всеки контакт. Четенето на книги и гледането на просветителни стратегии ще бъде от доста по-голяма изгода. Не си забранявайте да помечтаете малко. Лек полет на фикция ще ви помогне да намерите мир и естетика.

 

СКОРПИОН

Седмичен хороскоп за зодия Скорпион, 20-26 декември, 2021: Дарбата за увещание на Скорпион тази седмица е похвална. Използвайте красноречието си по предопределение и покажете малко повече експедитивност в настоящите каузи. Хороскопът поучава Скорпионите да мислят по-широко от нормалните модели. Дори в случай че наподобява, че една от концепциите е леко утопична, не бързайте да я изоставите изцяло.

В средата на седмицата житейските цели на Скорпионите ще се трансформират леко. Независимо дали ви харесва или не, персоналните връзки ще бъдат преди всичко.

Скъпи Скорпиони, през този интервал е значимо да демонстрирате външно успокоение и самообладание, което ще се трансформира в мощно оръжие за вас.

 

СТРЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Стрелец, 20-26 декември, 2021: Седмицата, към която Стрелците се предизвикват да се стремят в дълготраен проект. Пред вас ще се появят няколко незабавни задания. Когато ги решавате, разчитайте на опита и интуицията. Положителното въодушевление и самочувствието ще ви оказват помощ да прекарате този интервал почтено.

Време е да зададете жизненоважен въпрос, да поискате нечие застъпничество, да напомните на длъжника за себе си или да отидете в банката за преференциален заем.

Астрологичната прогноза за уикенда допуска романтика. Не се оттегляйте в себе си и не се опитвайте да сдържате страстите си.

 

КОЗИРОГ

Седмичен хороскоп за зодия Козирог, 20-26 декември, 2021: Обстоятелствата от тази седмица ще провокират малко комплициране на Козирозите. Представителите на зодия Козирог подсъзнателно ще изпитват безпокойствие от общуването с някой от новите си съседи или другари. Може би е най-добре да не налагате нещата по пътя на доближаването с този човек.

Също по този начин е належащо да следите равнището на вашата жизнеспособност. Скъпи Козирози, от време на време би трябвало да се откажете от „ незабавни “ каузи в името на възобновяване на тялото. Енергията ще пораства, в случай че се заобиколите с всичко, което изключително обичате. Звездите не поучават да злоупотребяват с алкохол.

 

ВОДОЛЕЙ

Седмичен хороскоп за зодия Водолей, 20-26 декември, 2021: Водолеят тази седмица най-вероятно няма да избегне пропуски и злословия. Опитайте се да не притегляте прекалено много внимание към себе си, не се опитвайте да влачите одеялото по време на разговора. Скромността и простотата се приветстват безусловно във всичко. Астрологичната среда като цяло е удобна за началото на нови хрумвания.

До средата на седмицата доста от вас ще имат своите козове в ръцете си. Може би обстановката в персоналните въпроси ще се обясни или ще се случи другарство, което може да стане съдбоносно. Семейните Водолеи не желаят да губят речника си, пробвайки се да помирят конфликтни родственици. Наблюдавайте ги в профил и скоро те самите ще решат да седнат на масата за договаряния.

 

РИБИ

Седмичен хороскоп за зодия Риби, 20-26 декември, 2021: Началото на седмицата за Рибите ще бъде белязано от извънредно предложение. Отделете време да го обмислите.

В средата на седмицата, скъпи Риби, креативният съставен елемент на живота ви ще се усили. Чувствайте се свободни да предприемете „ теста на писалката “ във всяка посока, която ви интересува.

Семейните Риби ще видят от своите сродни души романтизъм, боготворене и отвореност към продуктивна връзка. Тези, които към момента не са намерили сътрудник в живота, би трябвало да гледат по-малко взискателно към сферата на възприятията и да изоставят търсенето на идеала.

 

 

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР